ZONWERING

Kent u dat? Zonnestralen die op uw computerscherm vallen, als u aan het werk bent? Of op uw televisie reflecteren wanneer de kinderen naar een namiddagfilm kijken? Zonnescreens houden de zonnestralen tegen. En tot 85% van hun warmte. Door de unieke structuur van de doeken kijkt u perfect naar buiten. Maar de voorbijgangers kijken niet naar binnen. Wanneer u kiest voor elektrische beweging, wordt uw screen geleverd met een duurzame en stille buismotor die u naar wens kan bedienen met een draaiknop of afstandsbediening. 

Onze Diensten

SCREENS

Kent u dat? Zonnestralen die op uw computerscherm vallen, als u aan het werk bent? Of op uw televisie reflecteren wanneer de kinderen naar een namiddagfilm kijken? Zonnescreens houden de zonnestralen tegen. En tot 85% van hun warmte.

Lees meer
ZONNETENTEN

De FINO overtuigt door haar elegante design en compacte bouwwijze. De FINO kenmerkt zich door haar decent, tijdloos en elegant design, waardoor ze gemakkelijk bij elke stijl van terras of balkon past. Ongeacht vanaf welke kant u deze kleine cassette bekijkt, ze mag altijd gezien worden.

Lees meer
VERANDAZONWERING

Hebt u een veranda of pergola? Het is een van de gezelligste plekjes in uw woning. Dikwijls vervangen ze zelfs de woon- of eetkamer. Niet verwonderlijk: vooral in de zomer is het er aangenaam warm en krijg je veel licht.

Lees meer