BedrijfsvoorstellingALUPLEX is een fabrikant en groothandel naar installateurs, raamfabrikanten en zelfstandige handelaars.

De roots van ALUPLEX liggen in Boom. Net geen 20 jaar geleden werd het zwaar verlieslatend bedrijf door huidig zaakvoerder Christian Werbrouck overgenomen. Het bedrijf verhuisde bijna meteen naar Molenveld in Aartselaar.
 
Machines werden aangekocht en gemoderniseerd. De resultaten bleven niet uit ...
In 2004 week het snelgroeiend bedrijf uit naar een nog grotere en moderne bedrijfshal in de industriezone Oeyvaersbosch te Aartselaar.

 
 
 
 
 
Vandaag beschikt ALUPLEX over een modern machinepark.
Voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en nieuwbouwrolluiken in PVC of aluminium 'rollen' dagelijks de deur uit. Standaard in meer dan 10 RAL kleuren, binnen de week geleverd, dankzij een ijzersterke voorraad.

Vliegenramen en -deuren alsook zonwering ontbreken niet in het aanbod.
Het is inderdaad mogelijk om deels met dezelfde machinerie vliegenramen en zonwering te produceren. Zo beschikt ALUPLEX bijvoorbeeld over een moderne machine om zelf screendoeken te lassen en te confectioneren.

Een team van enthousiaste medewerkers 'orchestreert' met vakmanschap al dat maatwerk tot een kwalitatief hoogstaand product.


Maatwerk, levertijd en service, maar ook kennis en techniek zijn onze speerpunten !